Ilzaam Lyrics इलज़ाम – Amit Saini Rohtakiya

अनिल अग्रवाल

रे तन्ने धोखे आली फूंक ते बुजायी बाती रे
बात करी घनी तने ताती ताती रे
माडा टाइम देख के ने कला छोड़ दिया
रेह्या को नी यार का आज कोई साथी रे

रे कुछ रेह्या भी नी बाकी
घनी खेलगी चालाकी
अब किस ने बता दे बदनाम केह दू मैं

रे धोखा तेरा भी नहीं हैं
धोखा मेरा भी नहीं हैं
इब कीस ने बता दे इलज़ाम देदू मैं
रे धोखा तेरा भी नहीं हैं धोखा मेरा भी नहीं हैं
अरे किस ने बता दे इलज़ाम देदू मैं

रे तन्ने धोखे आला तीर सीधा मार्या छाती मैं
अरे नश नश मैं तेरे धोखा भर्या
झूठी साची बात मने मानी सारी साची
तेरे चक्कर मैं यार नयो कांड था कर्या

रे तन्ने धोखे आला तीर सीधा मार्या छाती मैं
नश नश मैं रे तेरे धोखा भर्या
झूठी साची बात मने मानी सारी सच्ची रे
तेरे चक्कर मैं आके मने कांड था कार्या

रे तेरी बात सारी जाली तेरी बात थी रजाली
तेरी बात सारी जाली तेरी बात सारी जाली
अरे किसने बता दे तेरा नाम देदू मैं

अरे धोखा तेरा भी नहीं हैं
धोखा मेरा भी नहीं हैं
किसने बता दे इलज़ाम देदू मैं
अरे धोखा तेरा भी नहीं हैं
धोखा मेरा भी नहीं हैं
किसने बता दे इलज़ाम देदू मैं

अरे माडे आला क्रिशन भूखा प्यार का था
बस धोखा भर्या रे तेरी नित मैं
तनै प्यार आली बाजी खेली धोखे ते
अरे उसने समझ बैठी जीत रे

अरे माडे आला क्रिशन भूखा प्यार का
बस धोखा भर्या रे तेरी नित मैं
तने प्यार आली बाजी खेली धोखे ते
अरे उसने समझ बैठी जीत रे

अनिल अग्रवाल करे प्यार आज भी
अनिल अग्रवाल करे प्यार आज भी
अरे रोज तेरे नाम का एक्साम देदयु मैं

अरे धोखा तेरा भी नहीं हैं
धोखा मेरा भी नहीं हैं
इब किस ने बता दे इलज़ाम देदू मैं
रे धोखा तेरा भी नहीं हैं
धोखा मेरा भी नहीं हैं
अरे किस ने बता दे इलज़ाम देदू मैं

अमित सैनी रोहतकिया.

Anil aggarwal

Re tanne dhokhe aali foonk te bujayi baati re
Baat kari ghani tane taati taati re
Maada time dekh ke ne kalaa chhod diya
Rehya ko ni yaar ka aaj koye sathi re

Re kuchh reha bhi ni baaki
Ghani khelgi chalaaki
Ab kis ne bata de badnaam keh du main

Re dhokha tera bhi nhi hain
Dhokha mera bhi nahi hain
Ib kis ne bata de ilzaam dedu main
Tera bhi nhi hain dhokha mera bhi nahi hain
Are kis ne bata de ilzaam dedu main

Re tanne dhokhe aala teer sidha maarya chhati main
Are nash nash main tere dhokha bharya
Jhoothi saachi baat mane maani saari saachi
Tere chakkar main yaar nayo kaand tha karya

Re tanne dhokhe aala teer sidha maarya chhati main
Nash nash main re tere dhokha bharya
Jhoothi saachi baat mane maani saari sachi re
Tere chakkar main aake mane kaand tha karya

Re teri baat saari jaali teri baat thi rajaali
Teri baat saari jaali teri baat saari jaali
Are kisne bata de tera naam dedu main

Are dhokha tera bhi nhi hain
Dhokha mera bhi nahi hain
Kisne bata de ilzaam dedu main
Are dhokha tera bhi nhi hain
Dhokha mera bhi nahi hain
Kisne bata de ilzaam dedu main

Are maade aala krishan bhukha pyar ka tha
Bas dhokha bharya re teri neet main
Tanae pyar aali baaji kheli dhokhe te
Are usne samajh baithi jeet re

Are maade aala krishan bhukha pyar ka
Bas dhokha bharya re teri neet main
Tane pyar aali baaji kheli dhokhe te
Are usne samajh baithi jeet re

Anil agarwal kare pyar aaj bhi
Anil agarwal kare pyar aaj bhi
Aare roj tere naam ka exam dedyu main

Are dhokha tera bhi nhi hain
Dhokha mera bhi nahi hain
Ib kis ne bata de ilzaam dedu main
Re dhokha tera bhi nhi hain
Dhokha mera bhi nahi hain
Are kis ne bata de ilzaam dedu main

Amit saini rohtakiya.

Source link

Leave a Comment