Lirik Lagu Nella Kharisma – Aku Dewean 

 

Lirik lagu Nella Kharisma – Aku Dewean 

Sepine wengi aku ngenteni
Perihe ati sing tak rasakne
Tanpo sebab kowe
Ninggal aku dewean ono kene

Sadar aku sadar
Aku mung pelampiasan
Disaat kau butuhkan

Kowe mung teko gawe marem atiku
Sejenak kau pergi tinggalkanku

Kudu tak trimo yen iki dalane
Tresnamu bedo ati bedo lambe

Mergo neng kono we ono liyane
Aku permisi cukop semene wae

Leave a Comment

close