Lirik Lagu Arlida Putria – Sing Kuat

Lirik Lagu Arlida Putria – Sing Kuat

Ojo di kiro isun nelongso
Riko tinggal nyanding wong liyo
Ojo di kiro isun sing biso
Golet ganti hang lebih teko riko

Mageh akeh ring kono
Hang ngantri welas iki
Mageh akeh ring kono
Hang ngantri ngenteni

Ojo di kiro isun nelongso
Riko tinggal nyanding wong liyo
Ojo di kiro isun sing biso
Golet ganti hang lebih teko riko

Mageh akeh ring kono
Hang ngantri welas iki
Mageh akeh ring kono
Hang ngantri ngenteni

Demen mulo isun demen
Welas mulo isun welas
Tapi hang isun welasi
Wis ngelarani

Demen mulo isun demen
Welas mulo isun welas
Tapi hang isun karepi
Sing koyo gediki

Sing kuat wis sing kuat
Isun ngadepi
Sing kuat wis sing kuat
Isun ngadepi

Ojo di kiro isun nelongso
Riko tinggal nyanding wong liyo
Ojo di kiro isun sing biso
Golet ganti hang lebih teko riko

Mageh akeh ring kono
Hang ngantri welas iki
Mageh akeh ring kono
Hang ngantri ngenteni

Demen mulo isun demen
Welas mulo isun welas
Tapi hang isun welasi
Wis ngelarani

Demen mulo isun demen
Welas mulo isun welas
Tapi hang isun karepi
Wis koyo gediki

Sing kuat wis sing kuat
Isun ngadepi
Sing kuat wis sing kuat
Isun ngadepi

Demen mulo isun demen
Welas mulo isun welas
Tapi hang isun welasi
Wis ngelarani

Demen mulo isun demen
Welas mulo isun welas
Tapi hang isun karepi
Sing koyo gediki

Sing kuat wis sing kuat
Isun ngadepi
Sing kuat wis sing kuat
Isun ngadepi

Lirik Lagu Arlida Putria – Sing Kuat

Leave a Comment

close