...

lirik lagu dara ayu – kanggo riko (feat. bajol ndanu)

lirik lagu dara ayu – kanggo riko (feat. bajol ndanu)

sing ono hang biso ngalangi niat iki
masio tah samudro sun arungi
sing ono hang biso mbatesi welas iki
masio ilang nyowo sun belani
paran baen sun lakoni kanggo riko

siji sijine mung riko nong atinisun selawase
separo rogo iki yoro mung kanggo riko

sing ono hang biso ngalangi niat iki
masio tah samudro sun arungi
sing ono hang biso mbatesi welas iki
masio ilang nyowo sun belani
paran baen sun lakoni kanggo riko

siji sijine mung riko nong atinisun selawase
separo rogo iki yoro mung kanggo riko

siji sijine mung riko nong atinisun selawase
separo rogo iki yoro mung kanggo riko

Leave a Comment

close