Lirik Lagu Dian Anic – Aja Ngganali

Dian Anic menyanyikan sebuah Lagu Daerah Terbaru dengan judul Aja Ngganali. Lagu ini merupakan sebuah lagu yang diciptakan oleh Agus Manthep. Diproduksi oleh Musik Proaktif, berikut ini Lirik Lagu Aja Ngganali yang dinyanyikan oleh Dian Anic

Judul : Aja Ngganali
Penyanyi : Dian Anic
Ciptaan : Agus Manthep
Rilis : April 2022
Produksi : Musik Proaktif

Tulung aja ngganali

Aja gawe risi

Yen wis bli sudi

Aja ngalang-ngalangi

Ning wong sejen bloli

Karo kakang beli

Sun diganduli

Janji-janji sing bli pasti

Tulung aja ngganali

Yen kakang pareng

Masih ngrasa demen

Tulung gageh resmiaken

Yen kakang wis bli seneng

Kulane uculaken

Pengene nduweni

Dikawine beli

Amit-amit cabang bayi

Yen kula luruh ganti

Kakang ngalang-ngalangi

Memang iya cuma ngganali

Ning wong sejen bloli

Karo kakang beli

Sun diganduli

Janji-janji sing bli pasti

Tulung aja ngganali

Yen kakang pareng

Masih ngrasa demen

Tulung gageh resmiaken

Yen kakang wis bli seneng

Kulane uculaken

Pengene nduweni

Dikawine beli

Amit-amit cabang bayi

Yen kula luruh ganti

Kakang ngalang-ngalangi

Memang iya cuma ngganali

Tulung aja ngganali

Aja gawe risi

Yen wis bli sudi

Aja ngalang-ngalangi

Ning wong sejen bloli

Karo kakang beli

Sun diganduli

Janji-janji sing bli pasti

Tulung aja ngganali

Leave a Comment