Lirik Lagu Difarina Indra Adella – Ngidam Jemblem feat Fendik Adella

Lirik Lagu
Difarina Indra Adella – Ngidam Jemblem feat Fendik Adella

Dik aku penasaran
Opo yo tenan kowe dodolan jajan
Nyawang kowe sing bakul jajan
Mesti wae jajanmu yo enak tenan.

Mas kuwi pancen bener mas
Tapi mung kari siji jenenge jemblem
Jemblemku jembleme super
Tak eman-eman mas
Nyawang podo ngiler.

Jemblemku super kabeh wong podo ngiler
Jemblemku super kabeh wong podo ngiler
Jemblemku larang loh mas.

Saikine aku kepikiran
Ndek kapan isun ngicipi jemblemu
Angen angen ngedun mbun mbunan
Iso tak pangan sak durunge turu.

Koyo wong sing ngidam telung wulan
Aku iki sing ngidam jemblemmu
Sak umpomo tek ku tuku larang
Raduwe duwit wani dodol untu.

Aku ngidam jemblemu
Jemblem sing ngendi
Jemblem sing kui dik
Sing kui ngendi mas
Mosok ra ngerti dik
Pancen ra ngerti
Mbok yo ojo mbingungi
Yo jemblem mbok sing gembol kui.

Aku njaluk jemblemu dik
Jemblem sing ngendi kang
Jemblem sing kui lho dik
Sing kuwi ngendi
Mosok ra ngerti dik
Pancen ra ngerti
Mbok yo ojo mbingungi
Yo jemblem mbok sing gembol kui.

Aku ngidam jemblemu dik
Jemblem sing ngendi neh
Jemblem sing kui lho dik
Sing kuwi ngendi to
Mosok ra ngerti dik
Pancen ra ngerti
Mbok yo ojo mbingungi
(Tak usah bingung -bingung)
Yo jemblem mbok sing gembol kui.

Aku njaluk jemblemu dik
Aduh Jemblem sing ngendi maneh mas
Jemblem sing kui lho dik
Sing kuwi ngendi
Mosok ra ngerti dik
Pancen ora ngerti
Mbok yo ojo mbingungi
(Mosok bingung dik)
Yo jemblem mbok sing gembol kui.

Dik aku penasaran
Opo yo tenan kowe dodolan jajan
Nyawang kowe sing bakul jajan
Mesti wae jajanmu yo enak tenan.

Mas kuwi pancen bener mas
Tapi mung kari siji jenenge jemblem
Jemblemku jembleme super
Tak eman eman mas
Nyawang podo ngiler.

Jemblemku super kabeh wong podo ngiler
Jemblemku super kabeh wong podo ngiler.

Saikine aku kepikiran
Ndek kapan isun ngicipi jemblemu
Angen angen ngedun mbun mbunan
Iso tak pangan sak durunge turu
Koyo wong sing ngidam telung wulan
Aku iki sing ngidam jemblemmu
Sak umpomo tek ku tuku larang
Raduwe duwit wani dodol untu.

Aku ngidam jemblemu
Jemblem sing ngendi mas
Jemblem sing kui dik
Sing kui ngendi
Mosok ra ngerti dik
Pancen ra ngerti
Mbok yo ojo mbingungi mbingungi
Yo jemblem mbok sing gembol kui.

Aku njaluk jemblemu dik
Eeh jemblem sing ngendi mas
Jemblem sing kui
Sing kuwi ngendi
Mosok ra ngerti
Eeh pancen ra ngerti
Mbok yo ojo mbingungi (Lo lo lo)
Yo jemblem mbok sing gembol kui.

Aku ngidam jemblemu (Oalah)
Jemblem sing ngendi maneh mas
Jemblem sing kui lho dik
Sing kuwi ngendi
Mosok ra ngerti dik
Eeh pancen ra ngerti
Mbok yo ojo mbingungi
Yo jemblem mbok sing gembol kui.

Aku njaluk jemblemu dik (Oalah)
Jemblem sing ngendi mas
Jemblem sing kui lho dik
Sing kuwi ngendi
Mosok ra ngerti dik
Pancen ora ngerti
Mbok yo ojo mbingungi walah walah (Lo lo lo)
Yo jemblem mbok sing gembol kui.

MUSIC VIDEO Difarina Indra Adella – Ngidam Jemblem feat Fendik Adella

 

Leave a Comment