...

Lirik Lagu Duo Ageng (Indri x Sefti) – Ngelabur Langit

Lirik Lagu
Duo Ageng (Indri x Sefti) – Ngelabur Langit

Nabur uyah nong segoro
Sing ono artine paran paran
Podo koyo ngelabur langit manasi geni
Yo sing ono lekas putuse.

Koyo welas sun iki
Nong riko nono putus putuse
Tapi koyo dene kendang ditabuh selisih
Welas isun sing riko gape.

Wis uwis uwis
Dinggo paran ngrageni manuk miber
Nong kene isun
Duwe segudang welas duwe segudang asih
Dinggo paran magih golet liyane.

Koyo welas sun iki
Nong riko nono putus putuse
Tapi koyo dene kendang ditabuh selisih
Welas isun sing riko gape.

Wis uwis uwis
Dinggo paran ngrageni manuk miber
Nong kene isun
Duwe segudang welas duwe segudang asih
Dinggo paran magih golet liyane.

Wis uwis uwis
Dinggo paran ngrageni manuk miber
Nong kene isun
Duwe segudang welas duwe segudang asih
Dinggo paran magih golet liyane.

MUSIC VIDEO Duo Ageng (Indri x Sefti) – Ngelabur Langit

 

Leave a Comment

close