Lirik Lagu Esa Risty – Lungset 2

lirik-lagu-esa-risty-lungset-2

Lirik Lagu
Esa Risty – Lungset 2

Tak Enteni Tekamu
Nganti Lungsete Atiku
Sabarku Iki Raono Watese
Tekan Kapan Ngenteni Slirane.

Tak Enteni Tekamu
Setahun Rong Tahun Sewindu
Prasasat Nganti Rambut Dadi Puteh
Sabar Ngenteni Slirane Muleh
(Sabar Menunggumu Pulang).

Senadyan Ono Kabar Seng
Marai Panas Nang Kupeng
Kabare Neng Kono Nduwe
Aku Percoyo Kowe.

Kabar Kabar Tak Anggep Angen
Marai Awakku Gering
Janjimu Mbiyen Tak Ugemi
Kowe Mesti Bali.

Tak Enteni Tekamu
Nganti Lungsete Atiku
Sabarku Iki Raono Watese
Tekan Kapan Ngenteni Slirane.

Tak Enteni Tekamu
Nganti Lungsete Atiku
Sabarku Iki Raono Watese
Tekan Kapan Ngenteni Slirane.

Tak Enteni Tekamu
Setahun Rong Tahun Sewindu
Prasasat Nganti Rambut Dadi Puteh
Sabar Ngenteni Slirane Muleh.

Senadyan Ono Kabar Seng
Marai Panas Nang Kupeng
Kabare Neng Kono Nduwe
Aku Percoyo Kowe.

Kabar Kabar Tak Anggep Angen
Marai Awakku Gering
Janjimu Mbiyen Tak Ugemi
Kowe Mesti Bali.

Tak Enteni Tekamu
Nganti Lungsete Atiku
Sabarku Iki Raono Watese
Tekan Kapan Ngenteni Slirane
Tak Enteni Mesti Kowe Bali.

MUSIC VIDEO Esa Risty – Lungset 2

Leave a Comment