Lirik Lagu Esa Risty – Ojo Nguber Welas

lirik-lagu-esa-risty-ojo-nguber-welas

Lirik Lagu
Esa Risty – Ojo Nguber Welas

Sing Usah Riko Katik Ngaling-Ngaling Maning
Alasan Ngalor Ngidul Mung Di Gawe-Gawe
Isun Weruh Dewek Riko Suloyo
Isun Weruh Dewek Ning Riko Makeh Demen Larene.

Sing Usah Riko Katik Ngaling-Ngaling Maning
Alasan Ngalor Ngidul Mung Digawe-Gawe
Isun Weruh Dewek Riko Suloyo
Isun Weruh Dewek Ning Riko Makeh Demen Larene.

Dinggo Paran Riko Nguber Demene
Mung Welas Isun Ngelebihi Welase
Dinggo Paran Riko Nguber Demene
Mung Welas Isun Ngelebihi Teko Nong Welase
Hooo.

Sing Usah Riko Katik Ngaling-Ngaling Maning
Alasan Ngalor Ngidul Mung Di Gawe-Gawe
Isun Weruh Dewek Riko Suloyo
Isun Weruh Dewek Ning Riko Makeh Demen Larene.

Dinggo Paran Riko Nguber Demene
Mung Welas Isun Ngelebihi Welase
Dinggo Paran Riko Nguber Demene
Mung Welas Isun Ngelebihi Teko Nong Welase.

Dinggo Paran Riko Nguber Demene
Mung Welas Isun Ngelebihi Welase
Dinggo Paran Riko Nguber Demene
Mung Welas Isun Ngelebihi Teko Nong Welase.

MUSIC VIDEO Esa Risty – Ojo Nguber Welas

Leave a Comment

close