Lirik Lagu Fani Bhayangkara – Kadung Getun

Fani Bhayangkara menyanyikan sebuah Lagu Pop Terbaru dengan judul Kadung Getun. Lagu ini merupakan sebuah lagu yang diciptakan oleh Pakdhe Baz. Diproduksi oleh Eleven music pro, berikut ini Lirik Lagu Kadung Getun yang dinyanyikan oleh Fani Bhayangkara

Judul : Kadung Getun
Penyanyi : Fani Bhayangkara
Ciptaan : Pakdhe Baz
Rilis : April 2022
Produksi : Eleven music pro

Kadung tak kek i ati
Kabeh wes tak turuti
Penjalukmu
Segampang kui koe
Ninggalke aku

Yen getun tetep getun
Yen loro genah loro
Atiku
Koe ra ngelingi, sopo
Sing tau nulungi

Pie perasaanmu
Yen koe dadi aku
Wes genah
Jepat atimu

Kulo mboten pripun pripun
Ajeng pripun kulo purun
Kadong getun
Wong seng paleng tak tresnani
Malah seng paling nglarani

Angen angen ku seng duwur
Remuk loro ne ra ukur
Ajur mumur
Kabeh wes diatur gusti
Wes tak kubur tresno iki

Pie perasaanmu
Yen koe dadi aku
Wes genah
Jepat atimu

Kulo mboten pripun pripun
Ajeng pripun kulo purun
Kadong getun
Wong seng paleng tak tresnani
Malah seng paling nglarani

Angen angen ku seng duwur
Remuk loro ne ra ukur
Ajur mumur
Kabeh wes diatur gusti
Wes tak kubur tresno iki

Kulo mboten pripun pripun
Ajeng pripun kulo purun
Kadong getun
Wong seng paleng tak tresnani
Malah seng paling nglarani

Angen angen ku seng duwur
Remuk loro ne ra ukur
Ajur mumur
Kabeh wes diatur Gusti
Wes tak kubur tresno iki

Kabeh wes diatur Gusti
Wes tak kubur tresno iki

Leave a Comment