Lirik Lagu Guyon Waton Official – Kok Iso Yo?

lirik-lagu-guyon-waton-official-kok-iso-yo?

Lirik Lagu
Guyon Waton Official – Kok Iso Yo?

Kok iso yo, kok tegel yo
Opo salahku, neng endi luputku
Wong sing ra sepiro koyo aku iki
Masalah asmoro mung kebagian loro.

Ditinggal lungo alesan ra cetho
Mergo ngaboti tresno anyarmu sing liyo
Gusti tulung paringono ati sing kuat
Kanggo ngadepi asmoro ugal-ugalan.

Wayah mongso udan teko
Howo adem featuring-an loro
Durung siap nompo kenyataan
Koe disanding wong liyo.

Durung nganti garing lorone atiku
Uwis mbok tambahi kenyataan
Nggo ngadepi sliramu saiki
Disanding wong liyo.

Tau nekat ku mencintaimu
Nanging koe malah milih
Ngeboti tresno liyane
Ternyata aku dudu siji sijine.

Kok iso yo (Kok iso yo)
Kok tegel yo (Kok tegel yo)
Wong koyo aku masalah asmoro mung kebagian loro.

Wayah mongso udan teko
Howo adem featuring-an loro
Durung siap nompo kenyataan
Koe disanding wong liyo.

Durung nganti garing lorone atiku
Uwis mbok tambahi kenyataan
Nggo ngadepi sliramu saiki
Disanding wong liyo.

Tau nekat ku mencintaimu
Nanging koe malah milih
Ngeboti tresno liyane
Ternyata aku dudu siji sijine.

Vous pouvez l’écouter sur un certain nombre de services de streaming musical tels que Spotify, Joox, Langit Musik, Google Play, Pandora, SoundCloud, Deezer, Amazon Music, iTunes, Apple Music ou en streaming sur le site Youtube suivant.
MUSIC VIDEO Guyon Waton Official – Kok Iso Yo?



Leave a Comment

close