Lirik Lagu Happy Asmara – Los Dol

 

Happy Asmara – Los Dol

Los dol ndang lanjut leh mu Whatsapp an
Cek paket datane, yen entek tak tukokne
Tenan mas elingo yen mantan nakokno
Kabarmu tandane..
Iku ora rindu
Nanging kangen kringet bareng awakmu

Tak gawe los dol blas aku ra rewel
Nyanding sliramu sing angel disetel
Tutuk-tutukno chatingan karo wong liyo
Rapopo, aku ra gelo
Kok tutup-tutupi, nomere mbok ganti
Firasat ati angel diapusi
Senajan mbok ganti tukang las, bakul sayur lan tukang gas
Titeni, bakale ngerti

(Reff)
Los dol ndang lanjut leh mu Whatsapp an
Cek paket datane, yen entek tak tukokne
Tenan mas elingo yen mantan nakokno
Kabarmu tandane
Iku ora rindu
Nanging kangen kringet bareng awakmu

Kok tutup-tutupi, nomere mbok ganti
Firasat ati angel diapusi
Senajan mbok ganti tukang las, bakul sayur lan tukang gas
Titeni, bakale ngerti

(Reff)
Los dol ndang lanjut leh mu Whatsapp an
Cek paket datane, yen entek tak tukokne
Tenan mas elingo yen mantan nakokno
Kabarmu tandane
Iku ora rindu
Nanging kangen kringet bareng awakmu

Leave a Comment

close