Lirik Lagu Happy Asmara – Mantan Kelaran

Lirik Lagu
Happy Asmara – Mantan Kelaran

 Opo kowe ra eling karo aku mantanmu
Sejatine aku seh tresno sliramu
Anggonmu medotke tresno hang mergo ono wong liyo
Remuk atiku, ajor murmur dadi awu.

Opo kowe ra eling marang janji janjimu
Seng bakal setyo nganti putih rambutku
Nanging nyatane kowe ngenteni sumpah setyoku
Agawe gelo tresnomu ninggal tatu.

Remuk batinku, ajur atiku
Kowe mileh tresno liyane
Neng mripatku aku weruh dewe
Kowe gandeng tangan karo liyane.

Senajan wes mantan seng tau kelaran
Iseh gede roso tresnoku
Ra bakal iso duweni tresnomu
Aku iseh duwe tresno jero dungoku.

Opo kowe ra eling marang janji janjimu
Seng bakal setyo nganti putih rambutku
Nanging nyatane kowe ngenteni sumpah setyoku
Agawe gelo tresnomu ninggal tatu.

Remuk batinku, ajur atiku
Kowe mileh tresno liyane
Neng mripatku aku weruh dewe
Kowe gandeng tangan karo liyane.

Senajan wes mantan seng tau kelaran
Iseh gede roso tresnoku
Ra bakal iso duweni tresnomu
Aku iseh duwe tresno jero dungoku.

Remuk batinku, ajur atiku
Kowe mileh tresno liyane
Neng mripatku aku weruh dewe
Kowe gandeng tangan karo liyane.

Senajan wes mantan seng tau kelaran
Iseh gede roso tresnoku
Ra bakal iso duweni tresnomu
Aku iseh duwe tresno jero dungoku
Ra bakal iso duweni tresnomu
Aku iseh duwe tresno jero dungoku.

Sie können es auf einer Reihe von Musik-Streaming-Diensten wie Spotify, Joox, Langit Musik, Google Play, Pandora, SoundCloud, Deezer, Amazon Music, iTunes, Apple Music oder Streaming auf der folgenden Youtube-Site anhören.
MUSIC VIDEO Happy Asmara – Mantan Kelaran

Leave a Comment