Lirik Lagu Happy Asmara – Tanpo Aku (Sing Ati Ati)

lirik-lagu-happy-asmara-tanpo-aku-(sing-ati-ati)

Lirik Lagu
Happy Asmara – Tanpo Aku (Sing Ati Ati)

Kiro gampang nglalekne mu
Cukup wektu mung seminggu
Kabeh roso tresno
Yakin lan percoyo
Ora ono wong liyo.

Kiro gampang golek ganti
Fb IG tak bukak i
Pesenku mung siji
Tanpoku seng ngati-ati.

Hoooo oo.

Wes tak cubo lali esemmu neng ati
Nanging anane ati tambah perih
Wes tak elus dodo
Mencoba ikhlasno
Kenyataane kowe wes gandeng wong liyo
Wes tak wanti-wanti ora tak pikiri
Manis sikapmu tetep tak kangeni
Wes tak guwak roso oleh kene kono
Nanging atiku sampek seprene raiso lilo.

Kiro gampang nglalekne mu
Cukup wektu mung seminggu
Kabeh roso tresno
Yakin lan percoyo
Ora ono wong liyo.

Kiro gampang golek ganti
Fb Ig tak buka i
Pesenku mung siji
Tanpoku seng ngati-ati.

Huuuuuu hooooo hooooo.

Wes tak cubo lali esem mu neng ati
Nanging anane ati tambah perih
Wes tak elus dodo mencoba ikhlasno
Kenyataane kowe wes gandeng wong liyo
Wes tak wanti-wanti ora tak pikiri
Manis sikapmu tetep tak kangeni
Wes tak buwak roso,follback kene kono
Nanging ganti mu sampek seprene ra teko-teko.

Kiro gampang nglalekne mu
Cukup wektu mung seminggu
Kabeh roso tresno
Yakin lan percoyo
Ora ono wong liyo.

Kiro gampang golek ganti
Fb IG tak buka i
Pesenku ming siji
Tanpoku seng ngati-ati.

Hooouoo.

Kiro gampang nglalekne mu
Cukup wektu mung seminggu
Kabeh roso tresno
Yakin lan percoyo
Ora ono wong liyo.

Kiro gampang golek ganti
FB IG tak buka i
Pesenku mung siji
Tanpoku seng ngati-ati
Pesenku mung siji
Tanpoku seng ati-ati.

You can listen to it on a number of music streaming services such as Spotify, Joox, Langit Musik, Google Play, Pandora, SoundCloud, Deezer, Amazon Music, iTunes, Apple Music or streaming on the following Youtube site.
MUSIC VIDEO Happy Asmara – Tanpo Aku (Sing Ati Ati)



Leave a Comment

close