Lirik Lagu Hendra Kumbara, Kathul – Pengangguran Yo Lumayan

Hendra Kumbara dan Kathul menyanyikan sebuah Lagu Pop Terbaru dengan judul Pengangguran Yo Lumayan. Lagu ini merupakan sebuah lagu yang diciptakan oleh Hendra Kumbara dan Raden Kresno. Diproduksi oleh Syalala Production, berikut ini Lirik Lagu Pengangguran Yo Lumayan yang dinyanyikan oleh Hendra Kumbara dan Kathul

Judul : Pengangguran Yo Lumayan
Penyanyi : Hendra Kumbara, Kathul
Ciptaan : Hendra Kumbara, Raden Kresno
Rilis : April 2022
Produksi : Syalala Production

Sarapan sambel trasi
Lungguh njegang nyruput kopi
Pancen ra nduwe bojo
Ora perlu mbok paido

Tengak tenguk neng warung
Kaos oblong nganggo sarung
Pancene wong biasa
Nanging uripku merdeka

Penake dadi pengangguran
Yen ditelateni lumayan
Senajan dirasani tonggo
Isih njagakke wong tuo
Ora tau tak gatekno

Senajan dianggep wong kentir
Tonggo teparo do kuwatir
Uripku mung mondar mandir
Nanging duite kok ngalir
Karepmu ora tak pikir

Sarapan sambel trasi
Lungguh njegang nyruput kopi
Pancen ra nduwe bojo
Ora perlu mbok paido

Tengak tenguk neng warung
Kaos oblong nganggo sarung
Pancene wong biasa
Nanging uripku merdeka

Penake dadi pengangguran
Yen ditelateni lumayan
Senajan dirasani tonggo
Isih njagakke wong tuo
Ora tau tak gatekno

Senajan dianggep wong kentir
Tonggo teparo do kuwatir
Uripku mung mondar mandir
Nanging duite kok ngalir
Karepmu ora tak pikir

Senajan dianggep wong kentir
Tonggo teparo do kuwatir
Uripku mung mondar mandir
Nanging duite kok ngalir
Karepmu ora tak pikir

Uripku mung mondar mandir
Nanging duite kok ngalir
Penting tak kencengi dzikir

Leave a Comment