...

Lirik Lagu Indri Novita – Cidro 2

Lirik Lagu
Indri Novita – Cidro 2

Durung nganti garing catu sing ning atiku
Tego tegone sliramu nambahi loro bathinku.

Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto
Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro.

Panas panase serngenge kuwi
Kang nguliti awak iki
Nanging isih panas rasaning ati
Nyawang kedadean iki.

Lungo awakku sing kudu lungo
Timbang batinku leloro loro
Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu.

Lilo awakku iki wes lilo
Senajan loro neng jero dodo
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu.

Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto
Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro.

Panas panase serngenge kuwi
Kang nguliti awak iki
Nanging isih panas rasaning ati
Nyawang kedadean iki.

Lungo awakku sing kudu lungo
Timbang batinku keloro loro
Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu.

Lilo awakku iki wes lilo
Senajan loro neng jero dodo
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu.

MUSIC VIDEO Indri Novita – Cidro 2

 

 

Leave a Comment

close