Lirik Lagu Lala Widy – Kangen Neng Nickerie

lirik-lagu-lala-widy-kangen-neng-nickerie

Lirik Lagu
Lala Widy – Kangen Neng Nickerie

Sepine wengi iki neng kene aku ngenteni
Kesuwen suwene wis pirang sasi
Ning nickerie kowe ra bali.

Opo aku salah nalika urip sak omah.

Rembulan sing ngilo ono
Segoro padangono ati kulo.

Pujaan hatiku ra teko teko
Neng nickerie ndang mulio.

Opo aku salah nalika urip sak omah.

Aku nangis aku kangen
Janjine biyen kowe seneng.

Neng nickerie tak enteni
Gek mulio neng kene aku ngenteni.

Rembulan sing ngilo ono segoro
Padangono ati kulo pujaan
Hatiku ra teko teko
Neng nickerie ndang mulio.

Opo aku salah naliko urip sak omah.

Aku nagis aku kangen
Janjimu biyen kowe seneng
Neng nickerie tak enteni
Gek mulio neng kene aku ngenteni.

Neng nickerie gek enggal bali.

You can listen to it on a number of music streaming services such as Spotify, Joox, Langit Musik, Google Play, Pandora, SoundCloud, Deezer, Amazon Music, iTunes, Apple Music or streaming on the following Youtube site.
MUSIC VIDEO Lala Widy – Kangen Neng Nickerie


Leave a Comment

close