Lirik Lagu Ndarboy Genk – Rungokno Aku feat Denny Caknan


Lirik Lagu Ndarboy Genk - Rungokno Aku feat Denny Caknan 1

Lirik Lagu
Ndarboy Genk – Rungokno Aku feat Denny Caknan

Aku jengkel karo koe
Opo opo mbok putusi dewe
Madep aku rungokno aku
Aku ra mung konco ngentekke wektu.

Aku nelongso yen we nangis, yang
Padahal aku ra neng endi endi
Mung coro pemikiranmu keliru
Kabeh omongan mbok lebokne atimu.

Aku ra pengen koe sedih, yang
Soyo suwe kudune soyo sayang
Hubungan ojo digawe pelik
Percoyo aku ra ketan sak ithik.

Siji sijine koe sumpah raono liyane
Ambruk cagakku nuruti kabeh angen angenmu
Opo opo kok aku kabeh mung tibakne neng aku
Senajan dalan ra alus sing penting aku wani terus.

Aku ra pengen koe sedih, yang
Soyo suwe kudune soyo sayang
Hubungan ojo digawe pelik
Percoyo aku ra ketan sak ithik.

Siji sijine koe sumpah raono liyane
Ambruk cagakku nuruti kabeh angen angenmu
Opo opo kok aku kabeh mung tibakne neng aku
Senajan dalan ra alus sing penting aku wani terus.

Sugeng dalu widodari ojo nangis tibo mburi
Kartoyono medot janji rungokno aku sing nduwe ati
Sugeng dalu widodari ojo nangis tibo mburi
Kartoyono medot janji rungokno aku sing nduwe ati
Rungokno aku sing nduwe ati.

MUSIC VIDEO Ndarboy Genk – Rungokno Aku feat Denny Caknan


This blog only shares lyrics of folk songs, Indonesia, Malaysia, song lyrics translated from anime, Japanese, Korean and western songs along with music videos from Youtube. This blog also shares knowledge and insights. Thank you for visiting.

Leave a Comment