...

Lirik Lagu Ngatmombilung – Pingal

 

Lirik Lagu
Ngatmombilung – Pingal

Piye sek jelaske karo wongtuwo
Wes ngelakoni tekan semene
Nek akhire bakal bubar pisahan
Kowe kegudo tresno karo wong liyo.

Ngelali kowe sing tau ngomong dewe
Ngelakoni tresno tekan tuwo
Ora ngeliyo mung aku ning atimu
Nanging saiki atimu ono wong liyo.

Ibarat esuk mendung
Awan aku kudanan
Sore mbok larani
Bengi tak tangisi.

Mung iso bayangke kabeh kenangan
Kowe tak boncengke turut dalan kekepan kudanan
Saiki nyatane kowe malah milih
Dikekep wong liyo.

Opo kowe ra kroso abote atiku
Kudu kelangan wong sing paling tak tresnani
Ra jenak dolan ra doyan mangan
Nek ra mbok dulang.

Ibarat esuk mendung
Awan aku kudanan
Sore mbok larani
Bengi tak tangisi.

Mung iso bayangke kabeh kenangan
Kowe tak boncengke turut dalan kekepan kudanan
Saiki nyatane kowe malah milih
Dikekep wong liyo.

Opo kowe ra kroso abote atiku
Kudu kelangan wong sing paling tak tresnani
Ra jenak dolan ra doyan mangan
Nek ra mbok dulang.

Ra jenak dolan ra doyan mangan
Nek ra mbok dulang.

MUSIC VIDEO Ngatmombilung – Pingal

 

Leave a Comment

close