Lirik Lagu Niken Salindry, Nanda Bach – Siden Jaranan

Niken Salindry, Nanda Bach menyanyikan sebuah Lagu Daerah Terbaru dengan judul Siden Jaranan. Lagu ini merupakan sebuah lagu yang diciptakan oleh Nanda Bachtiar. Diproduksi oleh PRODUKSINYA, berikut ini Lirik Lagu Siden Jaranan yang dinyanyikan oleh Niken Salindry, Nanda Bach

Judul : Siden Jaranan
Penyanyi : Niken Salindry, Nanda Bach
Ciptaan : Nanda Bachtiar
Rilis : Mei 2022
Produksi : Rajawali Mitra Musik

Kaya gludhug ing mangsa ketigo

Krungu kabar kowe uwis teko

Satleraman katon kahanan naliko semono 

Getun ati ditangisi tanpo guno

Arep ngopo iki wis nasibku

Yen meh gelo njur opo dayaku

Kapeksa nuruti napsu lan kekarepanmu

Tak lakoni wis kadung wis nisto awakku

Dhuh wong ayu njaluk pangapuro

Roso tresnaku wis nyebar wiso

Cupet ati ora biso nompo lelakonku 

Lungo ninggal kowe lan calon putraku

Jo mbok kiro wong wadon planyahan

Nadyan aku mung sinden jaranan

Dudu rogo aku amung ngaturke suworo

Ora ngiro nyatane kowe mentolo

Wis ilang kembang-kembang sing tak rumati

Paribasan uripku wis tanpo aji

Koyo godhong jati garing

Kabur kegowo angin 

Kumleyang dadi resek tanpo arti

Tak rumati kembang-kembang sing tak rusakke

Tak balikke aji wanito kang suci

Lakon nisto sing kawuri

Luputku wis tak akoni

Lilakno aku nebus dosa-dosa iki

Koyo gene prau

Melayar dowo samudra

Bebrayan iku kebak ing pagudo

Kudu lilo anggone nompo

Wis ilang kembang-kembang sing tak rumati

Paribasan uripku wis tanpo aji

Koyo godhong jati garing

Kabur kegowo angin 

Kumleyang dadi resek tanpo arti

Tak rumati kembang-kembang sing tak rusakke

Tak balikke aji wanito kang suci

Lakon nisto sing kawuri

Luputku wis tak akoni

Lilakno aku nebus dosa-dosa iki

Lilakno aku nebus dosa-dosa iki

Leave a Comment