Lirik Lagu Pendhoza – Ngene Banget

Pendhoza menyanyikan sebuah Lagu Pop Terbaru dengan judul Ngene Banget. Lagu ini merupakan sebuah lagu yang diciptakan oleh Sandios. Diproduksi oleh Pendhoza, berikut ini Lirik Lagu Ngene Banget yang dinyanyikan oleh Pendhoza

Judul : Ngene Banget
Penyanyi : Pendhoza
Ciptaan : Sandios
Rilis : April 2022
Produksi : Pendhoza

Dadi anak wes manut karo wong tua ne
Nggo ngomah wes mbantu sak kabehane
Nanging iseh wae di salah salahke
Di cap anak paling ra berguna dewe

Di nggo konco yen susah aku mesti ono
Jaluk tulung ro aku kui sak bendino
Mbasan ku sing butuh lha kok pada lungo
Jane aku salah opo kok pada tego

Aku nganti bingung ndlogop angop terheran heran
Dadi wong apikan kok malah di sepelekan

Golek pahala kok ngene banget
Wong nrima ko aku di gawe mumet
Rasane wes kesel dadi wong apikan
Wes wegah kulakan sabar senajan kui ujian

Wes kulino mandiri prihatin saben bengi
Sregep lehku nyelengi silih konco ra bali
Po mungkin iki salahku sing terlalu nyah nyoh
Ra popo tak trimo pasrah ke mawon kali Gusti Allah

Aku nganti bingung ndlogop angop terheran heran
Dadi wong apikan kok malah di sepelekan

Golek pahala kok ngene banget
Wong nrima ko aku di gawe mumet
Rasane wes kesel dadi wong apikan
Wes wegah kulakan sabar senajan kui ujian

Golek pahala kok ngene banget
Wong nrima ko aku di gawe mumet
Rasane wes kesel dadi wong apikan
Wes wegah kulakan sabar senajan kui ujian

Ente bahlul

Leave a Comment