Lirik Lagu Safira Inema – Dalane Gusti


Lirik Lagu Safira Inema - Dalane Gusti 1

Lirik Lagu
Safira Inema – Dalane Gusti

Aku mung biso dedungo
Marang Gusti Hang Maha Kuasa
Mergo tresno mung tok gawe loro
Nanging piye maneh kabeh
Takdire Hang Maha Kuasa.

Aku mung biso dedungo
Marang Gusti Hang Maha Kuasa
Mergo tresno mung tok gawe loro
Nanging piye maneh
Kabeh takdire Hang Maha Kuasa.

Ra bakal tak baleni
Tresnoku sing koyo wingi
Mergo janji tok blenjani
Kowe ra iso nepati.

Ra bakal tak lalekke
Loro sing wes tak rasakke
Iki pancen wes takdire
Aku ra biso ro kowe.

Pengenku kowe ngerti
Kowe sing tak tresnani
Nanging piye maneh
Kabeh wes dalane Gusti.

Aku mung biso nerimo
Kowe gandeng ro wong liyo
Aku kudu kuat nerimo
Kanti ikhlas lan legowo.

Ra bakal tak baleni
Tresnoku sing koyo wingi
Mergo janji tok blenjani
Kowe ra iso nepati.

Ra bakal tak lalekke
Loro sing wes tak rasakke
Iki pancen wes takdire
Aku ra biso ro kowe.

Ra bakal tak baleni
Tresnoku sing koyo wingi
Mergo janji tok blenjani
Kowe ra iso nepati.

Ra bakal tak lalekke
Loro sing wes tak rasakke
Iki pancen wes takdire
Aku ra biso ro kowe
Iki pancen wes takdire
Aku ra biso ro kowe.

MUSIC VIDEO Safira Inema – Dalane Gusti



This blog only shares song lyrics and music videos from YouTube. Support world musicians and homeland musicians by buying their vcd cassettes or buying the songs digitally (if available) through official song selling websites such as iTunes, Spotify, Deezer and other online song purchase media. This blog also shares information, knowledge and insights. Thank you for visiting.

Leave a Comment