Lirik Lagu Safira Inema – Mendung Tanpo Udan

lirik-lagu-safira-inema-mendung-tanpo-udan

Lirik Lagu
Safira Inema – Mendung Tanpo Udan

Mendung tanpo udan
Ketemu lan kelangan
Kabeh kuwi sing diarani perjalanan (Perjalanan).

Awakdewe tau duwe bayangan
Besok yen wis wayah omah-omahan
Aku moco koran sarungan
Kowe belonjo dasteran (Belonjo dasteran).

Nanging saiki wis dadi kenangan
Aku karo kowe wis pisahan
Aku kiri kowe kanan
Wis bedo dalan.

Mlaku bebarengan
Bendino sayang-sayangan
Sedih lan kebahagiaan
Dilewati tahun-tahunan.

Padu meneng-menengan
Bar kuwi kangen-kangenan
Kadang bedo pilihan
Nganti pedot balikan (Medot balikan).

Mendung tanpo udan
Ketemu lan kelangan
Kabeh kuwi sing diarani perjalanan.

Awakdewe tau duwe bayangan
Besok yen wis wayah omah-omahan
Aku moco koran sarungan
Kowe belonjo dasteran.

Nanging saiki wis dadi kenangan
Aku karo kowe wis pisahan
Aku kiri kowe kanan
Wis bedo dalan.

Mendung tanpo udan
Ketemu lan kelangan
Kabeh kuwi sing diarani perjalanan.

Awakdewe tau duwe bayangan
Besok yen wis wayah omah-omahan
Aku moco koran sarungan
Kowe belonjo dasteran.

Nanging saiki wis dadi kenangan
Aku karo kowe wis pisahan
Aku kiri kowe kanan
Wis bedo dalan.

Awakdewe tau duwe bayangan
Besok yen wis wayah omah-omahan
Aku moco koran sarungan
Kowe belonjo dasteran.

Nanging saiki wis dadi kenangan
Aku karo kowe wis pisahan
Aku kiri kowe kanan
Wis bedo dalan.

Aku kiri kowe kanan
Wis bedo dalan (Dalan).

MUSIC VIDEO Safira Inema – Mendung Tanpo Udan

Leave a Comment