Lirik Lagu Safira Inema – Ojo Nangis

lirik-lagu-safira-inema-ojo-nangis

Lirik Lagu
Safira Inema – Ojo Nangis

Mesakke atiku yen tak teruske ro kowe
Mending pisah aku wes ra betah
Wes kebacut getun kulo nderek langkung
Tresno wis rampung.

Mbiyen mbok perjuangke
Saiki mbok sia siake
Aku sing selalu ono pas kowe loro
Pas kowe durung sopo sopo.

Aku wis jogo ati
Kowe dolanan neng buri
Kabeh sing tak perjuangke sio sio
Kowe milih karo sing luwih mulyo.

Mesakke atiku yen tak teruske ro kowe
Mending pisah aku wes ra betah
Wes kebacut getun kulo nderek langkung
Tresno wis rampung.

Ojo nangis
Sing uwes yo uwes
Seng ilang ben ilang
Cukup aku kelaran laran.

Aku nyerah
Seng bubrah ben bubrah
Kowe bakal ngerti larane
Naliko ditinggal pas jeru jerune.

Kudune ngati ati opo meneh yen bab ati
Kudu mlaku dewe dewe
Larane tak tanggung dewe.

Mesakke atiku yen tak teruske ro kowe
Mending pisah aku wes ra betah
Wes kebacut getun kulo nderek langkung
Tresno wis rampung.

Ojo nangis
Sing uwes yo uwes
Seng ilang ben ilang
Cukup aku kelaran laran.

Aku nyerah
Seng bubrah ben bubrah
Kowe bakal ngerti larane
Naliko ditinggal pas jeru jerune.

Kudune ngati ati opo meneh yen bab ati
Kudu mlaku dewe dewe
Larane tak tanggung dewe.

MUSIC VIDEO Safira Inema – Ojo Nangis

Leave a Comment

close