...

Lirik Lagu Sefti Dwi – Ojo Nguber Welase

Lirik Lagu
Sefti Dwi – Ojo Nguber Welase

Sing usah riko katik ngaling-ngaling maning
Alasan ngalor ngidul mung digawe-gawe
Isun weruh dewek riko suloyo
Isun weruh dewek dung riko mageh demen larene.

Sing usah riko katik ngaling-ngaling maning
Alasan ngalor ngidul mung digawe-gawe
Isun weruh dewek riko suloyo
Isun weruh dewek dung riko mageh demen larene.

Dinggo paran riko nguber demene
Mung welas isun ngelebihi welase
Dinggo paran riko nguber demene
Mung welas isun ngelebihi teko nong welase.

MUSIC VIDEO Sefti Dwi – Ojo Nguber Welase

 

Leave a Comment

close