...

Lirik Lagu Srengenge Wanci Dalu – Safira Inema

netes eluh neng pipiku..

naliko aku eleng sliramu..

sing lungo nggowo separuh ati iki..

tanpo nyawang roso tresnoku sing gedi..

nanging pancen wes garise..

tresnane dewe cen ra mestine..

koe lan aku nduwe dalan sing bedo..

ra mungkin siji sak gede-gedene roso..

Reff :

opo kudu ngenteni.. tekomu..

opo kudu ngenteni.. balimu..

koyo dene ngenteni..

srengenge wanci dalu..

Gusti tulung kuwatno.. atiku..

nerimo pacobane.. tresnoku..

nadyan tanpo sliramu..

jenengmu tetep neng atiku..

Musik :

nanging pancen wes garise..

tresnane dewe cen ra mestine..

koe lan aku nduwe dalan sing bedo..

ra mungkin siji sak gede-gedene roso..

Reff :

opo kudu ngenteni.. tekomu..

opo kudu ngenteni.. balimu..

koyo dene ngenteni..

srengenge wanci dalu..

Gusti tulung kuwatno.. atiku..

nerimo pacobane.. tresnoku..

nadyan tanpo sliramu..

jenengmu tetep neng atiku..

opo kudu ngenteni.. tekomu..

opo kudu ngenteni.. balimu..

koyo dene ngenteni..

srengenge wanci dalu.. ooo..

Gusti tulung kuwatno.. atiku..

nerimo pacobane.. tresnoku..

nadyan tanpo sliramu..

jenengmu tetep neng atiku..

nadyan tanpo sliramu..

tetep tak tutukne urepku..

Leave a Comment

close