Lirik Lagu Suci Tacik – Nyambangi Ati

Lirik Lagu
Suci Tacik – Nyambangi Ati

Mergo wis ono kowe ning atiku
Aku ra mbuka ati kanggo liyane
Snajan kerep dilarani sampe arep nutup ati
Kowe teko nyambangi ati.

Mergo kowe wis ngilangno perih
Kowe ngobati ati iki teko loro sing ra mari mari
Saiki akhire atiku wis nemu sandarane
Ning dodomu atiku tenang.

Mergo wis ono kowe ning atiku
Aku ra mbuka ati kanggo liyane
Snajan kerep dilarani sampe arep nutup ati
Kowe teko nyambangi ati.

Mergo kowe wis ngilangno perih
Kowe ngobati ati iki teko loro sing ra mari mari
Saiki akhire atiku wis nemu sandarane
Ning dodomu atiku tenang.

MUSIC VIDEO Suci Tacik – Nyambangi Ati





This blog only shares song lyrics and music videos from YouTube. Support world musicians and homeland musicians by buying their vcd cassettes or buying the songs digitally (if available) through official song selling websites such as iTunes, Spotify, Deezer and other online song purchase media. This blog also shares information, knowledge and insights. Thank you for visiting.

Leave a Comment