Lirik Lagu Tekomlaku – Bedo Karepe

Tekomlaku menyanyikan sebuah Lagu Pop Terbaru dengan judul Bedo Karepe. Lagu ini merupakan sebuah lagu yang diciptakan oleh Yuda Laksono E. Diproduksi oleh Tekomlaku, berikut ini Lirik Lagu Bedo Karepe yang dinyanyikan oleh Tekomlaku

Judul : Bedo Karepe
Penyanyi : Tekomlaku
Ciptaan : Yuda Laksono E
Rilis : April 2022
Produksi : Tekomlaku

Sayangku ro kowe
Wis sak tenane
Nanging roso iki
Mbok anggep sepele
Nganti goblok pikirku
Bingung noto atiku
Sing dadi karepmu dudu aku

Alesanmu kui werno-werno
Jane aku iki
Mbok anggep opo
Roso iki nyoto
Nanging kalah bondo dunyo
Kowe ning mburiku nglimpe aku

Jare meh ra minggat
Awakku mung panggon sambat
Perih batin iki ngerti aku
Tok apusi

Sayang rungokno aku
Tresnoku amung nggo sliramu
Ra nyongko kowe ninggal lungo
Ninggal loro

Kabeh tak upayakke
Ati welas asih maleh dadi perih
Mugo kowe urip mulyo
Karo wong liyo

Alesanmu kui werno-werno
Jane aku iki
Mbok anggep opo
Roso iki nyoto
Nanging kalah bondo dunyo
Kowe ning mburiku nglimpe aku

Jare meh ra minggat
Awakku mung panggon sambat
Perih batin iki ngerti aku
Tok apusi

Sayang rungokno aku
Tresnoku amung nggo sliramu
Ra nyongko kowe ninggal lungo
Ninggal loro

Kabeh tak upayakke
Ati welas asih maleh dadi perih
Mugo kowe urip mulyo
Karo wong liyo

Sayang rungokno aku
Tresnoku amung nggo sliramu
Ra nyongko kowe ninggal lungo
Ninggal loro

Kabeh tak upayakke
Ati welas asih maleh dadi perih
Mugo kowe urip mulyo
Karo wong liyo
Mugo kowe urip mulyo
Karo wong liyo

Leave a Comment