Lirik Lagu Via Vallen – Iya Makasih

lirik-lagu-via-vallen-iya-makasih

Lirik Lagu
Via Vallen – Iya Makasih

Iya Makasih

Kurang opo usahaku dinggo kowe
Opo-opo mesti tak korbanke
Nanging aku sadar diri
Aku mung badutmu
Raiso dadi pilihan atimu.

Kowe wes nyaman karo wong liyo
Aku mung iso ndungakno
Kanggo kebahagiaanmu
Karo tresno anyarmu.

Jane sing tok goleki
Spek koyo ngopo to ri
Aku sing ming modal tresno
Kok tok anggep ora ono.

Morat marit atine
Kadung ndlosor kahanane
Dada sayang aku milih
Mundur wae.

Kurang opo usahaku dinggo kowe
Opo-opo mesti tak korbanke
Na nging aku sadar diri
Aku mung badutmu
Raiso dadi pilihan atimu.

Kowe wes nyaman karo wong liyo
Aku mung iso ndungakno
Kanggo kebahagiaanmu
Karo tresno anyarmu.

Jane sing tok goleki
Spek koyo ngopo to ri
Aku sing ming modal tresno
Kok tok anggep ora ono.

Morat marit atine
Kadung ndlosor kahanane
Dada sayang aku milih
Mundur wae.

Jane sing tok goleki
Spek koyo ngopo to ri
Aku sing ming modal tresno
Kok tok anggep ora ono.

Morat marit atine
Kadung ndlosor kahanane
Dada sayang aku milih
Mundur wae.

Dada sayang aku milih
Mundur wae
Dada sayang aku miliih
Mundur wae.

Sie können es auf einer Reihe von Musik-Streaming-Diensten wie Spotify, Joox, Langit Musik, Google Play, Pandora, SoundCloud, Deezer, Amazon Music, iTunes, Apple Music oder Streaming auf der folgenden Youtube-Site anhören.
MUSIC VIDEO Via Vallen – Iya Makasih



Leave a Comment

close