Lirik Lagu Vita Alvia – Top Topan

Lirik Lagu
Vita Alvia – Top Topan

Kulo pun angkat tangan
Atine pun ajur ajuran
Kulo tak milih pamit
Ati kulo pun roso sakit.

Wes tak cobo ngampet loro
Wes tak cobo jogo tresno
Loro sing tok jalari ora tak rasakke
Najan aku ngerti koe karo liyane.

Cobo koe ono ning posisiku
Opo koe iso kuat atimu
Ngrasakke tok larani
Ning sak bendinoku
Koe ra ngroso kok malah suloyo.

Kulo pun angkat tangan
Atine pun ajur ajuran
Kulo tak milih pamit
Ati kulo pun roso sakit.

Ngapurane sayang
Aku udu wong top topan
Ora koyo idamanmu
Sing gampang nrobos atimu.

Aku janne ngerti koe ghosting ati
Tak cobo goblok tetap mencintai
Sepenuh hati.

Kulo pun angkat tangan
Atine pun ajur ajuran
Kulo tak milih pamit
Ati kulo pun roso sakit.

Ngapurane sayang
Aku udu wong top topan
Ora koyo idamanmu
Sing gampang nrobos atimu.

Aku janne ngerti koe ghosting ati
Tak cobo goblok tetap mencintai
Sepenuh hati.

Tak cobo goblok tetap mencintai
Sepenuh hati
Sepenuh hati.

MUSIC VIDEO Vita Alvia – Top Topan





This blog only shares song lyrics and music videos from YouTube. Support world musicians and homeland musicians by buying their vcd cassettes or buying the songs digitally (if available) through official song selling websites such as iTunes, Spotify, Deezer and other online song purchase media. This blog also shares information, knowledge and insights. Thank you for visiting.

Leave a Comment