Lirik Lagu Wes Dalane – Levy Berlia feat Alfathmz

Lirik Lagu Wes Dalane – Levy Berlia feat Alfathmz

Kelingan naliko ngucap janjiSepele gawe bungah uribku

Janji bakal urib dadi siji

Nyatane kabeh iki mung kari jannji

Kurangku opo tekan saiki

Mbok tulung ngerteni roso iki

Pancen tresno ra kudu duweni

Aku iso opo mung kari dedongo

Sepurane awaku raiso ngancani

Kabeh iki wes takdire

Aku ro kowe

Raiso di peksake

Reff:::

Lungono wes lungo rasah ngelingke crito sing buri

Aku ra pengen getun seng wingi bakal tak baleni

ben cukup aku dewe seng ngrasake

Kowe ra perlu teko yen akhire mung nambahi cidro ati sing tak roso…

Tak tompo kabeh penjalukan seng mbok karepi

Aku nrimo aku ra bakal dendem ati

Sak jerone ati iki ra iso ngapusi

Kabeh WES DALANE dudu wong tuo nanging agomo sing mutusi……

 

 

Lirik Lagu Wes Dalane – Levy Berlia feat Alfathmz

Leave a Comment

close