Lirik Lagu Yeni Inka – Ambyar Mak Pyar

 

Lirik Lagu
Yeni Inka – Ambyar Mak Pyar

Ambyar mak pyar balik kanan bubar jalan
Langkah tegak maju ninggalke harapan palsu
Durung nembak wes ditolak
Atiku wes ikhlas mbok gawe babak bundas.

Aku cemburu weroh kowe mlaku ro kancaku
Nanging aku sadar dudu sopo sopomu.

Rong dino rong wengi durung mbok balesi
Chat ngucapke selamat pagi
Kowe mbales ojo ngganggu lagi ro pacarku.

Ambyar mak pyar balik kanan bubar jalan
Langkah tegak maju ninggalke harapan palsu
Durung nembak wes ditolak
Atiku wes ikhlas mbok gawe babak bundas.

Ra sah dipeksakke mikir kowe malah edan dewe
Mergo aku sadar kowe wes ono sing nduwe
Senajan loro ati kudu dinikmati
Ora perlu ditangisi putar gelas lagi.

Ambyar mak pyar balik kanan bubar jalan
Langkah tegak maju ninggalke harapan palsu
Durung nembak wes ditolak
Atiku wes ikhlas mbok gawe babak bundas.

MUSIC VIDEO Yeni Inka – Ambyar Mak Pyar

 

Leave a Comment

close