...

Lirik Lagu Yeni Inka – Lungo’o

Lirik Lagu
Yeni Inka – Lungo’o

Opo iseh kelingan koe ro aku
Seng tau ngancani susah senangmu
Nanging opo kenyataan koe ngelarani ati iki
Kabeh janji manismu ora ono bukti.

Aku ramekso koe dadi jodoku
Seng tak jalok tulus seko atimu
Nek pancen sliramu kui tulus tresno karo aku
Ra bakal lungani aku mergo kurangku.

Nggo ngopo aku nggondeli
Dinggo ngopo aku nggetuni
Jodoh lan rejeki neng tangane Gusti.

Lungo’o yen pancen kowe ora tresno
Timbang neng kene jebule mung kepekso
Aku wes lilo uwes iso nompo
Yen lungamu mergo wong liyo.

Aku ramekso koe dadi jodoku
Seng tak jalok tulus seko atimu
Nek pancen sliramu kui tulus tresno karo aku
Ra bakal lungani aku mergo kurangku.

Nggo ngopo aku nggondeli
Dinggo ngopo aku nggetuni
Jodoh lan rejeki neng tangane Gusti.

Lungo’o yen pancen kowe ora tresno
Timbang neng kene jebule mung kepekso
Aku wes lilo uwes iso nompo
Yen lungamu mergo wong liyo.

Lungo’o yen pancen kowe ora tresno
Timbang neng kene jebule mung kepekso
Aku wes lilo, uwes iso nompo
Yen lungamu mergo wong liyo
Yen lungamu mergo wong liyo
Yen lungamu mergo wong liyo.

MUSIC VIDEO Yeni Inka – Lungo’o

 

Leave a Comment

close