Lirik Lagu Yeni Inka – Mencintai Dengan Ngeyel

lirik-lagu-yeni-inka-mencintai-dengan-ngeyel

Lirik Lagu
Yeni Inka – Mencintai Dengan Ngeyel

Ra kabeh sing mbok tresnani
Mbalik nresnani kowe
Tapi kowe tetep ngeyel wae.

Piye kabarmu tresnoku sing wingi
Opo pilihanmu wis dadi karepe ati
Yen tak sawang esemmu soyo ilang
Opo kowe ra entuk kebahagiaan.

Opo ra kesel atimu
Nutupi roso gengsimu
Opo ra kesel atimu
Merjuangke tresno semu.

Ra kabeh sing mbok perjuangke
Kuwi ngerti kowe
Tapi kowe tetep merjuangke de’e.

Ra kabeh sing mbok tresnani
Mbalik nresnani kowe
Tapi kowe tetep ngeyel wae.

Mbesuk yen kowe uwis ora krungu kabarku
Ngapuranen aku wis tau ngarepke kowe
Begitu dalam nganti aku sadar
Yen tresnomu dudu dinggo aku.

Ra kabeh sing mbok perjuangke
Kuwi ngerti kowe
Tapi kowe tetep merjuangke de’e.

Ra kabeh sing mbok tresnani
Mbalik nresnani kowe
Tapi kowe tetep ngeyel wae.

Mbesuk yen kowe uwis ora krungu kabarku
Ngapuranen aku wis tau ngarepke kowe
Begitu dalam nganti aku sadar
Yen tresnomu dudu dinggo aku
Yen tresnomu dudu dinggo aku
Yen tresnomu dudu dinggo aku.

Vous pouvez l’écouter sur un certain nombre de services de streaming musical tels que Spotify, Joox, Langit Musik, Google Play, Pandora, SoundCloud, Deezer, Amazon Music, iTunes, Apple Music ou en streaming sur le site Youtube suivant.
MUSIC VIDEO Yeni Inka – Mencintai Dengan Ngeyel


Leave a Comment

close