...

Lirik Lagu Yeni Inka – Mendung Tanpo Udan

Lirik Lagu
Yeni Inka – Mendung Tanpo Udan

Mendung tanpo udan ketemu lan kelangan
Kabeh kui sing diarani perjalanan.

Awak dewe tau nduwe bayangan
Besok yen wes wayah omah omahan
Aku moco koran sarungan
Kowe belonjo dasteran.

Nanging saiki wes dadi kenangan
Aku karo kowe wes pisahan
Aku kiri kowe kanan wes bedo dalan.

Mlaku bebarengan bendino sayang sayang
Sedih lan kebahagiaan dilewati tahun-tahunan.

Padu meneng-menengan barkui kangen-kangenan
Kadang bedo pilihan nganti pedot balikan.

Mendung tanpo udan ketemu lan kelangan
Kabeh kui sing diarani perjalanan.

Awak dewe tau nduwe bayangan
Besok yen wes wayah omah omahan
Aku moco koran sarungan
Kowe belonjo dasteran.

Nanging saiki wes dadi kenangan
Aku karo kowe wes pisahan
Aku kiri kowe kanan wes bedo dalan.

Mendung tanpo udan ketemu lan kelangan
Kabeh kui sing diarani perjalanan.

Awak dewe tau nduwe bayangan
Besok yen wes wayah omah omahan
Aku moco koran sarungan kowe belonjo dasteran.

Nanging saiki wes dadi kenangan
Aku karo kowe wes pisahan
Aku kiri kowe kanan wes bedo dalan.

Awak dewe tau nduwe bayangan
Besok yen wes wayah omah omahan
Aku moco koran sarungan kowe belonjo dasteran.

Nanging saiki wes dadi kenangan
Aku karo kowe wes pisahan
Aku kiri kowe kanan
Wes bedo dalan
Aku kiri kowe kanan
Wes bedo dalan.

MUSIC VIDEO Yeni Inka – Mendung Tanpo Udan

 

Leave a Comment

close