Niken Salindry – Karang Kates Ninggal tresno- Kembar Campursari Sragenan LIRIK

Niken Salindry – Karang Kates Ninggal tresno- Kembar Campursari Sragenan LIRIK

Karang kates bendungan wewengkon Malang
Kinclong kinclong banyune nggugah kenangan
Saben liwat pinuju ing brang wetan
Luh tumetes atiku tratapan

Lungguh jejer sun elus elus rikmane
Koran lawas pinongko dadi kasure
Catur netro nglaras tembang asmoro
Sumilire angin nggugah roso

Mbok yo eling Karang kates
Ning saiki kowe ora ngrewes
Karang kates ninggal tresno
Aku kowe nate sumpah prasetyo

Ilang muspro saiki ono ing ngendi
Tanpo pamit tego nyulayani janji
Sworo ati mung tansah angenteni
Karang kates ninggal tresno kang sejati

Leave a Comment

close